پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۲

رئیس جشنواره امامت و مهدویت اردبیل:

اشاعه فرهنگ مهدوی در جامعه مهمترین هدف جشنواره امامت و مهدویت است

اشاعه فرهنگ مهدوی در جامعه مهمترین هدف جشنواره امامت و مهدویت است

اردبیل - معاون امور مدارس سما و رئیس جشنواره امامت و مهدویت استان اردبیل گفت: اشاعه فرهنگ مهدوی در جامعه مهم‌ترین هدف جشنواره امامت و مهدویت با عنوان «انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال»است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام خانی زاده شامگاه پنجشنبه در آئین رونمایی از پوستر جشنواره امامت و مهدویت استان اردبیل ضمن معرفی اجمالی جشنواره امامت و مهدویت، اشاعه فرهنگ مهدوی در جامعه را از مهم‌ترین اهداف جشنواره امامت و مهدویت برشمرد و اظهار کرد: استفاده از فناوری، آگاهی بخشی، ترویج خلاقیت، ایجاد فضای گفتگو و تقویت هویت فرهنگی از شاخص‌های مهم در اجرای جشنواره امامت و مهدویت با عنوان «انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال» استان اردبیل است.

وی زمان اجرای جشنواره را از اول مهرماه تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۳ عنوان کرد و گفت: با رونمایی از پوستر جشنواره، تبلیغ و اطلاع رسانی در راستای انجام فعالیت‌های رسانه‌ای و دیجیتال جشنواره آغاز می‌شود.

حجت الاسلام سید رضا رضوی، معاونت امور مدارس سما استان فارس نیز در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های شایسته و مؤثر استان اردبیل در اجرای جشنواره امامت و مهدویت خاطرنشان کرد: جذب نوجوانان و جوانان به سمت تعالیم دینی با ابزارهای نوین تبلیغی، مهم‌ترین رسالت مسؤولان تربیتی و فرهنگی است که باید به نحو احسن انجام شود.

در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر مجموعه آموزشی سما اردبیل برگزار شد، از پوستر جشنواره امامت و مهدویت استان اردبیل با محوریت «انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال» رونمایی شد.

کد خبر 6210900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha